بنگاه آهن آلات و میلگرد کشوری

بازار جامع محصولات فولادی، قیمت به روز آهن آلات

بنگاه آهن آلات و میلگرد کشوری

بازار جامع محصولات فولادی، قیمت به روز آهن آلات

۳ مطلب در شهریور ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

به مقاطع فولادی طویل که سطح مقطع آن‌ها به شکل دایره‌‌‌ی توپر است، میلگرد می‌گویند. از میلگرد برای جبران مقاومت کم بتن در برابر نیروهای خمشی استفاده می‌شود. میلگردها یکی از المان‌های اصلی و بسیار پرکاربرد در صنعت ساختمان‌سازی محسوب می‌شوند که از لحاظ نوع آج، جنس و مشخصات مکانیکی به انواع مختلف و از نظر شکل ظاهری، به دو دسته‌ی میلگرد ساده و آجدار دسته‌‌بندی‌ می‌شوند. 

انواع میلگرد کدامند؟

میلگرد ساده همان گونه که از اسم آن‌ها مشخص است، سطحی صاف و بدون آج دارند. این میلگردها با گرید A1 ، طول استاندارد 6 یا 12 متر و در قطرهای 6 تا 200 میلی‌متر تولید و به بازار عرضه می شوند و قیمت میلگرد ساده هر سایز با دیگری متفاوت می‌باشد. قابلیت جوشکاری، قابلیت آهنگری، قابلیت تغییر شکل و… از ویژگی های میلگرد ساده می‌باشد.

میلگردهای آجدار، برروی سطح خود دارای آج‌هایی هستند که براساس گرید آن ، طرح آج به انواع  A2،A3  و A4 دسته‌بندی می‌شوند و قیمت میلگرد آجدار هر نوع متفاوت می‌باشد. طرح آج میلگرد آجدار، به شکل مارپیچ، جناقی و یا مرکب می‌باشد. این میلگردها در صنعت ساختمان سازی کاربرد فراوانی دارند. ویژگی های میلگرد اجدار هر نوع مانند شکل آج، سطح تسلیم، سطح کشش، درصد کربن، قابلیت خم‌پذیری و سختی، با نوع دیگر متفاوت می‌باشد.

 

تفاوت خواص مکانیکی میلگرد ساده و آجدار

در هر کشوری میلگرد‌ها براساس استانداردهای متفاوتی تولید و بر اساس خواص مکانیکی که دارند طبقه‌بندی می‌شوند. در ایران باکیفیت‌ترین میلگرد تولید داخل، میلگرد ذوب آهن اصفهان می‌باشد که منطبق با استاندارد روسی تولید و عرضه می‌شود. به دلیل کیفیت بالا و وزن استاندارد، تقاضای زیادی برای خرید میلگرد ذوب آهن اصفهان در بازار آهن آلات وجود دارد.براساس استاندارد روسی، میلگردها به چهار گروه زیر تقسیم‌بندی می‌شوند:

میلگرد A1

میلگرد ساده با گریدA1  که از نوع میلگرد نرم می‌باشد. میلگرد ساده، دارای حداقل مقاومت کششی مجاز 360 مگاپاسکال و حداقل مقاومت مجاز تسلیم 240 مگاپاسکال است. این نوع میلگرد آجدار دارای قابلیت جوشکاری و قابلیت تغییر شکل می‌باشد. آخرین قیمت میلگرد ساده برندهای مختلف را می‌توانید بر اساس نام کارخانه در سایت آرادآهن، مرجع فروش میلگرد آجدار و ساده جست و جو و مشاهده نمایید.

میلگرد A2

میلگرد آجدار با گریدA2 از نوع میلگرد نیمه سخت یا نیمه خشک می‌باشد. این نوع میلگرد دارای کمترین مقاومت تسلیم مجاز 340  مگاپاسکال و کمترین مقاومت کششی مجاز 500  مگاپاسکال است. این میلگرد دارای آج مارپیچی یکنواخت و دوکی می‌باشد. میلگرد A2  عمدتاً در صنعت ساختمان سازی جهت خاموت‌زنی و مش‌بندی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگرچه این میلگرد قابلیت جوشکاری دارد، اما توصیه می‌شود از این کار پرهیز شود. قیمت میلگرد آجدار گرید A2  کارخانجات مختلف به صورت روزانه همگام با نوسانات بازار آهن آلات، در سایت آرادآهن به روز می‌گردد.

میلگرد A3

میلگرد با گرید A3 از نوع میلگرد سخت (خشک یا ترد) می‌باشد و آج آن جناقی، یکنواخت یا دوکی‌‎ است؛ شکل آج‌ جناقی، به صورت هفت و هشتی می‌باشد و اگر از کنار آن‌ را مشاهده کنیم، آج‌ها با زاویه‌ی 45 درجه به صورت ضربدری برروی سطح میلگرد قرار دارند.

میلگردA3  دارای کمترین مقاومت کششی مجاز 600 مگاپاسکال و کمترین مقاومت تسلیم مجاز 400 مگاپاسکال است. این نوع میلگرد در ساختمان‌سازی کاربرد فراوانی دارد. میلگردA3  به دلیل ترد و خشک بودن، برای جوشکاری و ایجاد زوایای تند و تغییر شکل‌های فراوان، مناسب نمی‌باشد. به دلیل نوسانات قیمت میلگرد آجدار گریدA3 در بازار روز آهن و فولاد ایران، به منظور آگاهی از آخرین قیمت‌ها با کارشناسان آرادآهن تماس حاصل فرمایید.

میلگرد A4

شکل ظاهری آج میلگرد با گرید A4، به صورت مرکب است. میلگرد  A4 دارای کمترین مقاومت کششی مجاز 650 مگاپاسکال و کمترین مقاومت تسلیم مجاز 500 مگاپاسکال می‌باشد. از میلگرد A4، نسبت به انواع دیگر میلگرد، استفاده کمتری می‌شود. در حال حاضر، از بهترین کارخانه‌های تولیدکننده میلگرد A4  می‌توان از کارخانه ذوب آهن اصفهان ، فولاد کویرکاشان و روهینا دزفول نام برد.

 قیمت میلگرد آجدار گرید A4  کارخانه ذوب آهن اصفهان به دلیل مرغوبیت و کیفیت بسیار عالی نسبت به برندهای دیگر بیشتر می‌باشد. جهت اطلاع از قیمت میلگرد ذوبی و یا ثبت سفارش خرید این محصول در سایزهای مختلف همچون خرید میلگرد ۱۲ ذوب آهن اصفهان با کارشناسان واحد فروش ما در ارتباط باشید.

آراد آهن تامین کننده میلگرد در ایران

باتوجه به آنچه گفته شد میلگردها نقش مهم و اساسی را در صنایع مختلف نظیر صنعت ساختمان سازی ایفا می‌کنند. میلگردها به دو دسته میلگرد ساده و میلگرد آجدار دسته‌بندی می‌شوند. در این مقاله دریافتیم که تفاوت میلگرد ساده و  میلگرد آجدار با یکدیگر بسیار زیاد است که بارزترین آن‌ها به لحاظ شکل ظاهری، جنس، کاربرد، فرآیند تولید و میزان استحکام آن‌ها در بتن می‌باشد.

جهت تهیه انواع میلگرد ساده و آجدار برندهای مطرح همچون میلگرد ذوب آهن اصفهان از آرادآهن، یکی از مراکز فروش میلگرد ذوب آهن در ایران، همکاران ما در این مجموعه آماده پاسخگویی به پرسش‌های شما و ارائه میلگرد باکیفیت و قیمت مناسب به شما عزیزان هستند، پس با ما از طریق شماره‌‌ی تماس مندرج در سایت آرادآهن، در ارتباط باشید.

  • amir amiri
  • ۰
  • ۰

 

ساخت سوله با توسعه صنعت فولاد پیشرفت چشمگیری داشته است. سوله ها کاربرد بسیاری از جمله ساختمان کارخانه ها ، تولیدی ها ، انبار و گاراژها دارند.  در این مطلب ما قصد داریم شما را بیشتر با لوازم سوله و قیمت لوازم سوله آشنا کنیم.

اولین قدم در ساخت سوله، تعیین اندازه مناسب است زیرا تا موقعی که اندازه های دقیق از جمله طول ، عرض و ارتفاع سوله را مشخص نکرده باشید نمیتوانید تصمیمات درستی اتخاذ کنید زیرا سایزهای مختلف سوله به تجهیزات و طراحی متفاوتی نیازمند هستند. در شروع باید یک آیتم بسیار مهم را در نظر بگیرید و آن هم دهانه سوله است. دهانه سوله در واقع همان ورودی سازه است که بار و کامیون از آنجا وارد میشود. البته لازم به ذکر است که از طرفی هر چقدر دهانه سوله بزرگ تر باشد ، کاربرد آن بیشتر خواهد بود و ارزش بیشتری خواهد داشت. در واقع بسیاری از سوله ها به علت دهانه کوچک قابلیت استفاده برای مشاغل بسیاری را ندارند. برای اینکه از قیمت روز لوازم سوله مطلع شوید، می توانید به سایت آراد آهن مراجعه کنید.

تجهیزات سوله سازی

لوازم سوله شامل ورق کرکره ، پرو فیل آبرو ، توری مرغی ، عرشه فولادی ، پیچ سرمته و پشم شیشه است که در ادامه به بررسی هر کدام خواهیم پرداخت تا شما را بیش از پیش با این لوازم آشنا کنیم.

 

کاربرد توری مرغی در ساخت سوله

به نوعی شبکه فلزی توری مرغی میگویند. این شبکه از سیم های مفتولی تشکیل شده است. کاربرد توری مرغی در ساخت سوله  به این صورت است که از خصوصیات سیم مفتول و ورق فلز بهره مند است. همچنین سیم های این مفتول ها نیز دارای ضخامت ۰.۴ میلی متر است. این توری ها از سوراخ های منظم شش ضلعی ساخته شده اند که به هر کدام آنها ، چشمه میگویند.

 

کاربرد ورق کرکره در ساخت سوله

ورق کرکره یک از مهمترین لوازم سوله سازی است. این نوع ورق ها از فولاد ساخته میشوند و جهت افزایش مقاومت در برابر رطوبت و آب آنها را گالوانیزه میکنند. ورق کرکره مقاومت خوبی در برابر رطوبت و خوردگی دارد و از ورق های معمولی ظاهر بهتری دارند. کاربرد ورق کرکره در ساخت سوله  عمدتا در سقف شیروانی سوله ها و یا دیوار هاست.

 

کاربرد ورق عرشه‌ فولادی در سوله سازی

به نوعی ورق فلزی مواج که در سقف و کامپوزیت استفاده میشود ورق عرشه فولادی میگویند. تیرهایی فولادی این نوع سقف را پشتیبانی میکنند. وزن این نوع سقف بسیار سبک است و در عین حال مقاومت بسیار بالایی دارد و همین ویژگی باعث شده تا محصولی پرفروش باشد. این ورق یک محصول بسیار کاربردی برای ساختمان های چند طبقه است. کاربرد ورق عرشه فولادی در سوله سازی عمدتا در سقف آن است.

 

کاربرد پشم شیشه در سوله سازی

یکی دیگر از تجهیزات مورد استفاده در سوله ها ، پشم شیشه است. پشم شیشه یک نوع عایق حرارتی بسیار قوی است. کاربرد پشم شیشه در سوله سازی به عنوان یک عایق حرارتی است و ضخامتی در حدود ۲ الی ۷ میکرون دارد. الیاف پشم شیشه ترکیبی از شیشه ، رزین و ماسه است.

 

نقش پیچ سرمته در ساخت سوله

نقش پیچ سرمته در ساخت سوله اتصال ورق های گالوانیزه و سایر عناصر به یکدیگر است. این پیچ ها در سایز های ۳ الی ۵ تولید و به بازار عرضه میشوند. از ویژگی های مثبت پیچ سرمته میتوان به دوام و طول عمر بالا ، نصب آسان و مقاومت در برابر خوردگی اشاره کرد.

 

خرید لوازم سوله با بهترین قیمت

قبل از شروع یک پروژه عمرانی برآورد و تخمین هزینه های آن بسیار ضروری است. یکی از مهم ترین فاکتور ها در تعیین هزینه های سوله ، لوازم سوله سازی است. اما با توجه به نوسانات بازار ارز و دلار ارائه یک قیمت مشخص برای این محصولات مقدور نیست و در نتیجه نیاز به قیمت گیری روزانه دارد. شما میتوانید جهت اطلاع از قیمت روز لوازم سوله به شرکت آراد آهن مراجعه کنید. این شرکت تامین کننده کلیه لوزام سوله در داخل کشور است و بهترین خدمات را ارائه میدهد. شرکت آراد آهن فروش لوازم سوله به صورت آنلاین را فراهم کرده است و در نتیجه باعث سهولت دسترسی و خرید افراد شده است.

 

  • amir amiri
  • ۰
  • ۰

قیمت پروفیل آبرو و زد در آراد آهن

پروفیل یکی از مقاطع ساختمانی مهم و ضروری است که در ابعاد و ضخامت‌های مختلف تولید و عرضه می‌شود، معمولا پروفیل‌های موجود در بازار به یکی از اشکال  I،U   و Z  و در دو نوع پروفیل باز و پروفیل بسته تولید می‌شوند. پروفیل زد و پروفیل آبرو از انواع پروفیل‌های باز هستند. شاید برای شما هم این سؤال به وجود آمده باشد که تفاوت مشخصات فنی و ظاهری پروفیل زد و آبرو چیست. در این مقاله قصد داریم تا این پروفیل‌ها را با یکدیگر مقایسه کنیم پس در ادامه با ما همراه باشید تا با ویژگی‌ها و کاربردهای هرکدام بیشتر آشنا شوید.

تفاوت مشخصات فنی و ظاهری پروفیل زد و آبرو

شکل ظاهری انواع پروفیل زد شبیه به حرف انگلیسی z می‌باشد به همین دلیل به این نام شناخته می‌شود. پروفیل زد در سایزهای 16، 18، 20 و 22 و با ضخامت 2.5 تا 3.5 میلی‌متر و بر اساس استاندارد ملی ایران به شماره ۳۶۹۴ و استاندارد ملی ایران به شماره ۵۷۲۲ تولید می‌شود که با توجه به سایز و ضخامت آن، قیمت پروفیل زد متفاوت می‌باشد. پروفیل زد را با نماد z نشان می‌دهند و عددی که بعد از z بیان می‌گردد، نشان دهنده ارتفاع پروفیل می‌باشد، به طور مثال z20 پروفیلی با ارتفاع 20 سانتی‌متر می‌باشد.

پروفیل آبرو که به آن گاتر شیروانی نیز می‌گویند، شبیه به حرف انگلیسی U می‌باشد. انواع پروفیل آبرو به دو دسته آبرو یک طرفه و آبرو دو طرفه تقسیم‌بندی می‌شوند که ویژگی، کاربرد و قیمت پروفیل آبرو هر کدام با یکدیگر متفاوت می‌باشد. این پروفیل با ضخامت ۲ تا ۳ میلی‌متر و در انواع آبرو دنده‌ای، آبرو جعبه‌ای و آبرو لندنی تولید می‌شود. پروفیل‌های لندنی با ضخامت ۰.۵، ۰.۶، ۰.۷، ۰.۸، ۰.۹ و ۱ میلی‌متر، پروفیل‌های جعبه‌ای با ضخامت ۰.۵، ۰.۶، ۰.۷، ۰.۸، ۰.۹، ۱، ۱.۵ و ۲ میلی‌متر و پروفیل‌های فیتیله‌ای با ضخامت ۰.۴ و ۰.۵ میلی‌متر در بازار آهن آلات ایران موجود می‌باشند.

تفاوت در کاربرد پروفیل زد و آبرو

پروفیل زد عموما جهت ساخت سقف ساختمان‌ها، پارکینگ‌ها، کارخانه‌ها، سوله‌ها، سالن‌های ورزشی، انبارها، ایستگاه‌های سوخت رسانی، ایستگاه‌های اتوبوس، سازه‌های صنعتی و … استفاده می‌شود. از انواع پروفیل زد همچنین جهت استفاده در کشتی‌سازی یا سایر مصارف صنعتی، ساخت ستون‌های مقاطع مرکب، جهت افزایش استحکام سقف‌های سالن‌های چند طبقه با وزن زیاد، جهت افزایش استحکام سازه‌های کوچک‌تر از کارخانه یا ساختمان‌های چند طبقه، سقف‌های کاذب، قاب‌های در و پنجره، استفاده در ریل‌ها و پایه‌ها، ساخت فریم فلزی و … نیز استفاده می‌شود.

انواع پروفیل آبرو جهت هدایت آب از روی سقف‌ها، در ابعاد و ضخامت‌های مختلفی تولید می‌شود. از مهم‌ترین کاربرد پروفیل آبرو می‌توان به کنترل، جمع‌آوری و انتقال آب باران و برف از روی سطح بام به سطح زمین اشاره کرد. 

 انواع پروفیل زد

پروفیل Z در سه نوع گالوانیزه، آلومینیوم و PVC  ساخته می‌شود که قیمت خرید پروفیل زد هر کدام از آن‌ها با توجه به ضخامت، ارتفاع و نیز ورق مورد استفاده در ساخت آن متفاوت می‌باشد.

انواع پروفیل زد از نظر سایز و ارتفاع به ۴ نوع Z16 ، Z18 ، Z20 ، Z22 دسته‌بندی می‌شوند. هر سایز از پروفیل‌های زد آلومینیومی برای کاربردهای متعددی تولید می‌شوند و مشتری باید بر اساس نیاز خود، آن را خریداری نماید.

انواع پروفیل آبرو

انواع پروفیل آبرو، هر کدام در مدل‌ها، ابعاد و سایزهای متفاوتی تولید می‌شوند که کاربردهای متفاوتی نیز دارند. پروفیل‌های آبرو، در انواع پروفیل آبرو لندنی، پروفیل آبرو جعبه‌ای، پروفیل آبرو گرد، پروفیل آبرو مخفی و پروفیل آبرو فیتیله‌ای در بازار موجود می‌باشند که قیمت خرید پروفیل آبرو هرنوع با دیگری متفاوت می‌باشد. در ادامه به معرفی دو نوع از رایج‌ترین پروفیل‌های آبرو در بازار آهن آلات می‌پردازیم و ویژگی‌های هر کدام را بیان می‌کنیم.

 قیمت پروفیل زد و آبرو

قیمت پروفیل زد و آبرو با توجه به عوامل مختلفی مانند نوع، ضخامت، سایز و طول محصول تعیین می‌شود. با توجه به نوسانات قیمت آهن آلات در بازار، قیمت این محصولات نیز دچار نوسان می‌شود از این رو نمی‌توان قیمت ثابتی برای آن‌ها تعیین کرد. برای اطلاع از آخرین قیمت پروفیل زد و آبرو در بازار آهن و فولاد ایران می‌توانید به صفحه مربوط به محصول مورد نظر در سایت آرادآهن مراجعه نمایید.

  • amir amiri